torsdag 23. september 2010

Banan

Banan er en gul bøyd frukt. Den kom opprinnelig fra India meng selges i dag over hele verden. Bananen inneholder store mengder av raske karbohydrater som er yppelig etter trening. Det finnes flere typer av denne utrolige frukten, noe mange kanskje ikke var klar over. I tilegg til den vanlige gule har vi også kokebanan, rødbanan og minibanan.

Det er viktig at du er klar over at det er et skall på bananen, det anbefales på det sterkeste å fjerne dette skallet før du bananen nytes.

-Hallvard

4 kommentarer:

  1. En fantastisk informativ tekst! Jeg liker måten du har flettet inn attraktivt språkbruk for å gjøre teksten smått appellativ. Liker engasjementet du har lagt i arbeidet ditt, og du viser tydelig din brede og opplyste kunnskap om emne. Du viser at dette er noe du brenner for! Takk for at du postet denne teksten, slik at min dag har blitt fylt med solstråler og glade tanker! stå på Hallvard!

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  3. Informative tekster ser jeg at du virkelig har lært deg, Hallvard! Du har fått med både historie, informasjon om dens næringsstoffer og ikke minst om de forskjellige typene som finns.

    Men du skulle ha fortalt meg at bananskallet skal tas av før man spiser den litt tidligere. Det å spise skallet var ingen hyggelig opplevelse..

    Fortsett slik, Hallvard! Eller som de sier i Statene: Keep up the good work!

    - Odin

    SvarSlett
  4. Tusen takk for kommentarer!
    Varmer.

    -Hallvard

    SvarSlett